Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1249 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
to szkoda byłem w szwcji . tam tylko jeziora i szczupaki , browar mają tani w tym system balaget . finansową karierę to tylko w norge można zrobić , ryby na fiordzie też dużo większe
no ale niech ci wiatry sprzyjają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Reason Project)
Stały Bywalec
Patronas napisał:
Markus nie bardzo rozumiem
A co do emigracji to szkoda że oprócz tych normalnych powyjeżdżali tez totalni idioci .

Oczywiscie powinni wyjechac tylko normalni a idioci powinni zostac w Polsce. Albo odwrotnie.

Jacques Tati:
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
Markus pieniądze to nie wszystko .Spokój i dobrobyt to wystarczy . Trzeba zachować umiar we wszystkim . A ja do Szwecji to pewnie na wakacje się wreszcie wybiorę .

Reason liczyłem że kogoś to ruszy ale niekoniecznie chodziło tu o powiedzmy wykształcenie czy pochodzenie . Problem jest w ludziach którzy działają tu i teraz i nie myślą co będzie potem .Problem jest w ludziach którzy doprowadzają swoimi czynami społeczeństwo/społeczność /kraj do degradacji
kulturalno/obyczajowo/finansowej takich właśnie nazywam idiotami bez względu na pochodzenie , stan , wykształcenie czy majątek .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Reason Project)
Stały Bywalec
Patronas napisał:
Markus pieniądze to nie wszystko .Spokój i dobrobyt to wystarczy . Trzeba zachować umiar we wszystkim . A ja do Szwecji to pewnie na wakacje się wreszcie wybiorę .

Reason liczyłem że kogoś to ruszy ale niekoniecznie chodziło tu o powiedzmy wykształcenie czy pochodzenie . Problem jest w ludziach którzy działają tu i teraz i nie myślą co będzie potem .Problem jest w ludziach którzy doprowadzają swoimi czynami społeczeństwo/społeczność /kraj do degradacji
kulturalno/obyczajowo/finansowej takich właśnie nazywam idiotami bez względu na pochodzenie , stan , wykształcenie czy majątek .

Nie wiem ile masz lat, bo nie chce mi sie sprawdzac ale nikogo to nie ruszy. Tak jest od poczatku swiata. I bog z wami. Masz jakies zludzenia?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
Reason ty żyj swoim życiem a ja będę próbował po troszeczku zmieniać świat . I pewnie jak i Judymowi mi się nie uda ale przynajmniej umrę człowiekiem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Reason Project)
Stały Bywalec
Patronas napisał:
Reason ty żyj swoim życiem a ja będę próbował po troszeczku zmieniać świat . I pewnie jak i Judymowi mi się nie uda ale przynajmniej umrę człowiekiem .

Musze cie rozczarowac, bez wzgledu na to co zrobisz umrzesz czlowiekie - tyle systematyka.
reszta to semantyka. Ale zmieniaj, zmieniaj. Jakos chyba w przedostatnim "sensie" byl artykul jak to osobnik probowal zmieniac innych. Konkluzja - nalezy zaczac od siebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
MAM PLAN STWORZENIA DOBREGO RZĄDU. JA WIERZĘ W TO ,ŻE KIEDY
MA SIĘ ZAUFANIE DO LUDZI,DO WŁASNEJ OJCZYZNY,TO MOŻNA ZROBIĆ CUD.
PRAWDZIWY CUD GOSPODARCZY. NAPRAWDĘ TO SIĘ UDAŁO W IRLANDII,W ESTONII,W HISZPANII, DLACZEGO W POLSCE MA SIĘ NIE UDAĆ? DLACZEGO NASZE DZIECI MAJĄ MYŚLEĆ W KATEGORIACH WYŁĄCZNIE WYJAZDU?
JA TEN DOBRY RZĄD ZROBIĘ ,JEŚLI MI POMOŻECIE.
JA BARDZO PROSZĘ WAS O POMOC, O WASZE GŁOSY ,BO TO JEST WAŻNA SPRAWA, I ZROBIMY, ZBUDUJEMY TAKĄ OJCZYZNĘ,BĘDZIEMY SZANOWAĆ SIĘ I BUDOWAĆ.....

….WYGINIECIE JAK DINOZAURY.....
donald tusk

10.04.2010-10.03.2012 Dwadzieścia trzy miesiące.

Zrobili to co zrobili z Prezydentem Polski,a co zrobią z wami ?
Co ich powstrzyma przed zrobieniem najgorszych rzeczy?
Who cares?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
NIECH SIĘ GRUPA LEOKONA ODPIERDOLI OD POLITYKI NA TYM FORUM BO NIKOGO TO NIE INTERESUJE !!..... dalej smoleńsk .
LECZ SIĘ STWORZENIE BOŻE ....tak powiedział by ci guru z torunia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
Nie róbmy polityki ,budujmy drogi,mosty....donald tusk

Nie róbmy polityki nikogo to tutaj nie interesuje. Budujmy na piasku.
Piasek przywozi się w dzień pod budowę ,a w nocy wywozi.
Kontrakty podpisane,premie gwarantowane ,frajerzy wydymani.
Nie róbmy polityki,nikogo to tutaj nie obchodzi.

„Problem jest w ludziach którzy doprowadzają swoimi czynami społeczeństwo/społeczność /kraj do degradacji
kulturalno/obyczajowo/finansowej takich właśnie nazywam idiotami bez względu na pochodzenie , stan , wykształcenie czy majątek .”

„ Szkoda że w Polsce można tylko egzystować bo bym został ale niestety nie mam złodziejskiej mentalności która jest niezbędna do funkcjonowania w tym nieszczęsnym kraju .”

„A to pierdziele pojadę do Australii jak czytam co się w tej biednej polsce dzieje to nawet w Białorusi bym zamieszkał przynajmniej na starość emeryturę jakąś dostane .”

wpolityce.pl/dzienniki/blog-stanislawa-z...zna-dnia-ani-godziny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok